aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝτόντσιτς: «Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ το οποίο άλλαξε ολόκληρο το παιχνίδι»

Ντόντσιτς: «Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ το οποίο άλλαξε ολόκληρο το παιχνίδι»

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι και έστρεψε την προσοχή της ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης (21/9) με την ΑΕΚ:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια παίζεις τόσο καλά και φεύγεις με άδεια χέρια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέλαβαν. Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε κάπως φοβισμένα και δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στην Ομόνοια. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ το οποίο άλλαξε ολόκληρο το παιχνίδι.

«Στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, πράγμα το οποίο καταφέραμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Είναι κρίμα που χάσαμε τον αγώνα σήμερα αλλά δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε σε αυτό. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ