aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝταρασέλια για αντι-Ιβανάουσκας

Νταρασέλια για αντι-Ιβανάουσκας

Ο Γκιόργκι Νταρασέλια θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Εθνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει συμφωνήσει με τους μπλε και θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει στο πλευρό του βοηθό της δικής του επιλογής, ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει και ο Γιώτης Εγκωμίτης.

Τον νέο προπονητή πρότεινε ο συμπατριώτης του ατζέντης Μαμούκα Γιούγκελι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Εθνικό τον τελευταίο χρόνο. Ο ίδιος είχε προτείνει και τον μέχρι προσφάτως τεχνικό της προσφυγικής ομάδας, Βάλντας Ιβανάουσκας. Ο Νταρασέλια εργάστηκε στο Ισραήλ ως βοηθός προπονητής από το 2004 μέχρι το 2012, στις Χάποελ Κφαρ Σαμπά, Μπνέι Σακχίν, Μακάμπι Χάιφα και Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στη συνέχεια δούλεψε ως πρώτος προπονητής στις ομάδες της Γεωργίας, Ντίλα Γκόρι, Ζούγκντιντι και Τορπέντο, ενώ πέρασε και από τη ρωσική Χαμπάροφσκ. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του Ισραήλ και της Γεωργίας ενώ είχε και 10 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ