aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝίκη στο φινάλε για τον Ερμή! (pics & video)

Νίκη στο φινάλε για τον Ερμή! (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Τη νίκη με 2-1 επί του Εθνικού Άχνας πήρε ο Ερμής Αραδίππου με γκολ του Μαρτίνιουκ  στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+5)! Το πρώτο γκολ του Ερμή στην αναμέτρηση σημείωσε ο Μαρτίνιουκ με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 43’, ενώ για την ομάδα της Άχνας ισοφάρισε προσωρινά ο Χατζηβασίλης στο 70’. Ο Ερμής με τη νίκη του αυτή περνά στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ενώ ο Εθνικός παραμένει στην τελευταία θέση.

Ο Ερμής μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Μέλο από τον Σικάρσκι. Ο Ντε Μέλο εκτέλεσε το πέναλτι το οποίο κέρδισε, αλλά ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε διατηρώντας το 0-0 στην αναμέτρηση.

Ο Εθνικός ανέβηκε στη συνέχεια και στο 14′ είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως η προβολή του Ζελάγια σταμάτησε στα πόδια του Μπένγκα. Ο Ζελάγια σκόραρε με κεφαλιά στο 23′, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω καταλογισμού επιθετικού φάουλ σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Άχνας.

Στο 41′ ο Εθνικός είχε άλλη μία ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο Στυλιανού απέκρουσε διαδοχικά στις προσπάθειες των Ενέσκου και Χατζηβασίλη. Ο Ερμής όμως ήταν αυτός που σκόραρε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με ωραίο σουτ του Μαρτίνιουκ λίγο έξω από την περιοχή στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι δυναμικά ο Ερμής και στο 66’ είχε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε σε σουτ του Φερνάντες. Ο Εθνικός ισορρόπησε στη συνέχεια τον αγώνα και στο 70’ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Χατζηβασίλης μετά από κάθετη πάσα του Πινσέλι πλάσαρε σωστά τον Στυλιανού.

Ο Ερμής είχε άλλη μία καλή φάση στο 82’ όταν ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε με δυσκολία σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνιουκ. Το ισόπαλο αποτέλεσα έδειχνε να είναι και το τελικό, αλλά στην τελευταία χρονικά φάση του αγώνα (90’+5) ο Μαρτίνιουκ σούταρε από πολύ μακριά και μετά από κόντρα σε ποδοσφαιριστή της Άχνας κατέληξε στα δίκτυα του Μπογκαντίνοφ, με τους ποδοσφαιριστές του Ερμή να πανηγυρίζουν έξαλλα την τρίτη συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο επόμενος αγώνας του Ερμή στο πρωτάθλημα είναι εκτός έδρας με την Καρμιώτισσα (2/10), ενώ ο Εθνικός αγωνίζεται στο «Δασάκι» (1/10) με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Ερμής Αραδίππου (Νίκος Παναγιώτου): Στυλιανού, Χριστόφ, Σίργκι (38’ Αντωνίου), Μπένγκα, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράτζε, Μπάουμαν, Ντε Μέλο, Μαρτίνιουκ, Γιαγκουδάκης (49’ Αρτάμπε), Ντα Σίλβα (63’ Φερνάντες)

Εθνικός Άχνας (Ντανίλο Ντόνσιτς): Μπογκαντίνοφ, Μουλαζίμης, Ντόβνια, Γκριγκαλάβα (46’ Στόιτσεφ), Σικάρσκι, Πινσέλι, Αρέστη (59’ Γκαβρίλα), Ενέσκου, Κιπιάνι (85’ Κρατσούνοφ), Ζελάγια, Χατζηβασίλης

Σκόρερ: 43’, 90’+4 Μαρτίνιουκ / 70’ Χατζηβασίλης

Κίτρινες: Χριστόφ, Μπάουμαν / Πινσέλι, Αρέστη, Μπογκαντίνοφ, Ενέσκου, Ντόβνια

Αποβολές:

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Θεατές: 300

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

Β’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου

4ος: Χαράλαμπος Σκαπούλλης

Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ