aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Νίκη γιατί… χανόμαστε»

«Νίκη γιατί… χανόμαστε»

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Πάφος FC παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Απέναντι στον Εθνικό Άχνας μέσα στο Παφιακό, οι επιλογές της είναι περιορισμένες, αφού μόνο η νίκη θα της επιτρέψει να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στα «σαλόνια».

Βαθμολογικά οι γαλάζιοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, όμως παίζουν στην έδρα τους, κάτι που σημαίνει ότι κρατάνε και την τύχη στα χέρια τους. «Ή ταν ή επί τας», είναι το σύνθημα που έστειλε η διοίκηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ ενόψει του σημερινού «τελικού».

Η ομάδα είναι συσπειρωμένη κι ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε και οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να βγάλουν την Πάφος FC από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο οι ίδιοι την έχουν οδηγήσει.

Και παράλληλα, θέλουν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της ομάδας, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών σήμερα στο Παφιακό για να στηρίξουν τις προσπάθειες τους.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Μακρίδης έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού στον κρισιμότερο αγώνα στη σεζόν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο Κύπριος τεχνικός θα κληθεί να επιλέξει τους ένδεκα που θεωρεί πιο έτοιμους από αγωνιστικής άποψης για να αρχίσει το παιχνίδι, και θ’ αναμένει από αυτούς να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

«Καμίνι» και… βαμμένο μπλε το Παφιακό

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στον τελευταίο αγώνα της β’ φάσης του πρωταθλήματος να κρίνεται η παραμονή για την Πάφος FC και τον Εθνικός Άχνας. Τα συναισθήματα μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα θα είναι εντελώς αντίθετα, αφού από τη μια θα έχουμε χαμόγελα για την ομάδα που θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και από την άλλη, δάκρυα γι’ αυτήν που θα αποχαιρετήσει τα «σαλόνια».

Το αποτέλεσμα θα το μάθουμε λίγο πριν τις 19:00. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Παφιακό θα ζήσει σήμερα μοναδικές στιγμές από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων, και κυρίως των γηπεδούχων που αναμένονται να ξεπεράσουν τους 3.000, ντύνοντας το γήπεδο στα μπλε. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για τους φίλους της Πάφος FC μετά από απόφαση της διοίκησης θα είναι δωρεάν και τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ