aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝέα τριάρα, πρόκριση και βλέπει... Ομόνοια

Νέα τριάρα, πρόκριση και βλέπει… Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με άνεση κατάφερε ο Εθνικός Άχνας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διγενή (3-0) στο θεσμό του κυπέλλου και με δεύτερη νίκη πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, εκεί όπου τα πράγματα ζορίζουν μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου την ερχόμενη Κυριακή την περιμένει μία πολύ δύσκολη έξοδος απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Για να μπορέσει ο Εθνικός να έχει κέρδος σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βγάλει πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο, να παίξει με 100% συγκέντρωση και να αποφευχθούν τα λάθη. Ο Κροάτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λαμπάν ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να προκύπτουν, με την ομάδα ουσιαστικά από σήμερα να αρχίζει την προετοιμασία της για το ματς. Με τον Εθνικό να έχει πέσει τη ζώνη του υποβιβασμού και τα πράγματα να δυσκολεύουν, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει κάθε ματς, ακόμα και αυτά που θεωρητικά η ομάδα μπορεί να έχει ελάχιστες ελπίδες για κάτι καλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ