aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝέα αρχή, με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

Νέα αρχή, με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η περσινή περιπετειώδη σεζόν ανήκει στο παρελθόν για τον Εθνικό Άχνας, που στρώθηκε από σήμεραστη δουλειά με όνειρα και φιλοδοξίες για να παρουσιάσει μία δυνατή ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο και να έχει μία άνετη πορεία.

Ο πρόεδρος των μπλε Κίκης Φιλίππου μίλησε στους παίκτες πριν από την πρώτη προπόνηση της σεζόν και αφού τους καλωσόρισε στο Δασάκι και στην οικογένεια του Εθνικού Άχνας, τους κάλεσε να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί:

«Θέλω να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία οικογένεια για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ο Εθνικός Άχνας πρέπει να γίνει και πάλι δυνατός. Πρέπει να θυμίσουμε τον παλιό καλό Εθνικό Άχνας. Θέλουμε δουλειά στο γήπεδο για να πετύχουμε στους στόχους μας. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του διοικητικού ηγέτη των Αχνιωτών.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση δήλωσαν «παρών» 27 ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, εκ των οποίων οι 12 είναι Κύπριοι και οι 15 ξένοι / κοινοτικοί. Υπενθυμίζουμε ότι τα δέκα νέα αποκτήματα του Εθνικού Άχνας είναι οι Ενέσκου, Τζιέφερσον, Φράνκα, Ιλουρίντζε, Κατσιαράβα, Μουλαζίμης, Αρέστη, Κυπριανού, Ντόβπνια και Κιπριάνι.

Οι Μπογκαντίνοφ, Πινσέλι, Χατζηβασίλης, Αράμπαλ, Ιάκομπ, Πογιατζιής και Χάτζιαρος είναι οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και ήταν «παρών» στην πρώτη προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ