aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝα κολλήσει νέα νίκη για να ελπίζει

Να κολλήσει νέα νίκη για να ελπίζει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ποντάρει ο Εθνικός Άχνας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αποφύγει τη διαβάθμιση.

Μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Πάφου με 3-0, η ομάδα της Άχνας θέλει νέα νίκη σήμερα κόντρα στην ΑΕΛ για να αναπτερώσει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της για παραμονή. Όπως φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφο, ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στην έδρα του μπορεί να κτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η νίκη επί της Πάφου ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και στο Δασάκι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για νέα επιτυχία. Οι λίγοι αλλά πιστοί οπαδοί του Εθνικού θα δώσουν δυναμικά το «παρών» τους για να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα. Θα ακολουθήσει μάλιστα την ίδια συνταγή για να κτυπήσει και την ΑΕΛ. Ο προπονητής του Εθνικού ζήτησε από τους παίκτες του την απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα.

Θέλει πρώτα το μηδέν στην άμυνα και έπειτα οι επιθετικοί να δουν δίχτυα για να πανηγυρίσουν τη νίκη. Σε φόρμα βρίσκεται ο Χατζηβασίλης που πέτυχε δύο γκολ με την Πάφο και θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην ενδεκάδα θα βρίσκονται και πάλι οι αδελφοί Γκριγκαλασβίλι.

Ο Ντόντσιτς θα αρχίσει τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Μπογκαντίνοφ, στα δύο άκρα της άμυνας οι Κυριάκου και Έβερτον, στο κέντρο της άμυνας οι Ιάκομπ και Ατάντα, στη μεσαία γραμμή οι Αράμπαλ, Πιντσέλι και Ε. Γκριγκαλασβίλι, στα δύο φτερά της επίθεσης οι Κότο Παγιές και Σ. Γκριγκαλασβίλι και στην κορυφή της επίθεσης ο Χατζηβασίλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ