aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜόνο περηφάνια για τον Εθνικό Άχνας...

Μόνο περηφάνια για τον Εθνικό Άχνας…

Η τεράστια προσπάθεια των παικτών του Εθνικού Άχνας λίγο έλλειψε να φέρει μία ιστορική πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Κλάφουριτς κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και να γνωρίσει τον πικρό αποκλεισμό με το εκτός έδρας γκολ που δέχθηκε.

Μπορεί ο αποκλεισμός όπως εξελίχθηκε να ήταν πικρός για την ομάδα της Άχνας, μιας και χάιδεψε την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως ταυτόχρονα άπαντες νιώθουν περήφανοι για όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πέτυχε ο Εθνικός στα τελευταία δυο παιχνίδια δεν είναι σύνηθες. Κέρδισε σε διάστημα τεσσάρων ημερών 5-0 την Ανόρθωση και 2-0 (2-1 στην παράταση) τον Απόλλωνα δείχνοντας ότι και βάθος έχει η ομάδα και ποιότητα αλλά και τσαμπουκά. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Άλλωστε, ο κύριος στόχος της ομάδας ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να αποδίδει σε αυτά τα επίπεδα και να βάζει δύσκολα σε όλους. Ο Μάρτιος είναι πολύ σημαντικός μήνας. Ένας μήνας που θα κρίνει πολλά και στον Εθνικό, με την ψυχολογία που έχουν, δείχνουν να μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Αμφίβολοι Ιωάννου και Λαμπάν

Αγωνιστικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα άφησε πρόβλημα για τον Κλάφουριτς μιας και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Πέτρος Ιωάννου και μάλλον χάνει το ματς. Επίσης, ο Λαμπάν είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Γκλομπάρτ δείχνει να είναι καλά και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος και μάλλον και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Εθνικός, στόχος απέναντι στην ΑΕΛ δεν είναι άλλος από το βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ