aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜόνο με σοβαρότητα και πειθαρχία

Μόνο με σοβαρότητα και πειθαρχία

Oλοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Εθνικού Άχνας πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από την νίκη. Έχοντας αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με την Ομόνοια, οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία προσηλώθηκαν στο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους στις προπονήσεις.

Μόνο με σοβαρότητα και πειθαρχία θα μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στο τρίποντο, κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα στην τελευταία προπόνηση. Εκτός πλάνου του Γιώτη Εγκωμίτη βρίσκεται ο Στόιτσεφ ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο 16/09/2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεουλή Χρυσοβαλάντης, Α’ Βοηθός ο Γεωργίου Χαράλαμπος, Β’ Βοηθός Διαιτητής ο Κυριάκου Κυριάκος. Τέταρτος Διαιτητής ο Νικολαϊδης Χρίστος και Παρατηρητής Διαιτησίας ο Καπιτανής Κώστας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ