aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜοιάζει με νοσοκομείο

Μοιάζει με νοσοκομείο

Μετά τη νίκη του περασμένου Σαββάτου με 5-3 επί της Αναγέννησης, ο Εθνικός θυμίζει νοσοκομείο. Στην ομάδα της Άχνας υπάρχουν έξι τραυματίες, οι Μπογκτάν, Πινσέλι (φωτό), Κιπιάνι, Σικάρσκι, Φιλίποφ και Γκριγκαλάβα.

Οι πρώτοι τρεις έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ματς της 5ης αγωνιστικής. Όπως και να έχει, η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού μόνο ο ένας αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για καιρό.

Ο Μπογκτάν θα απουσιάσει για δύο ή τρεις μήνες, αφού υπέστη κάταγμα κλείδας. Ο Γιώτης Εγκωμίτης επιβράβευσε τους παίκτες με διήμερο ρεπό μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης. Σήμερα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα πιάσουν ξανά δουλειά.

Ο Κύπριος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη της νίκη, θα δουλέψει κατά τη διακοπή στα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια για να παρουσιαστεί καλύτερος ο Εθνικός στη συνέχεια. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Δόξα και ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ