aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜικρό το… κακό για τον Εθνικό

Μικρό το… κακό για τον Εθνικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ήθελε, το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ομόνοια. Ο Εθνικός για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, Είχε διάθεση, τρεξίματα, όμως τα δυο γκολ του Ντάρμπισαϊαρ τού στέρησαν το δικαίωμα να διατηρήσει το αήττητο του μέσα στο Δασάκι. Ο Λαμπάν είχε φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν το ημίχρονο, κάτι που έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιώτη Εγκωμίτη, όμως στην επανάληψη η Ομόνοια ήταν πιο εύστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε το τρίποντο.

Η ήττα για την ομάδα της Άχνας δεν είναι αυτή που λέμε εκτός προγράμματος, επομένως μπορεί να πει κανείς ότι είναι μικρό το κακό. Στον Εθνικό όμως έδειξαν και δείχνουν σε κάθε ματς ότι θα παλεύουν για κέρδος ανεξαρτήτου αντιπάλου. Σειρά τώρα παίρνει η σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Παιχνίδι το οποίο αν κερδίσει η ομάδα της Άχνας θα μπορέσει να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού για να νιώθει όλο και πιο άνετη.

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Λευκωσίας ο Εγκωμίτης θα έχει και την επιστροφή του Μαρκόσκι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχουν μέρες για προετοιμασία και η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει να βελτιώσει όσα δεν βγήκαν στο γήπεδο απέναντι στην Ομόνοια. Ο Πέτρος Ιωάννου αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά και είχε θετική παρουσία κάτι που δείχνει ακόμη μία φορά ότι ο Εθνικός πιστεύει στους Κύπριους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ