aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜία ή δυο κινήσεις ακόμη…

Μία ή δυο κινήσεις ακόμη…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Εθνικός έχει ολοκληρώσει το 90% των μετεγγραφών του είναι κάτι που του δίνει διπλό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Από τη μία μπορεί ο Γιώτης Εγκωμίτης (φωτό) να δουλέψει όπως θέλει με τους παίκτες που έχει, καθώς αυτοί είναι που θα αποτελούν τον βασικό κορμό και από την άλλη δίνει τη δυνατότητα στον Εθνικό Άχνας να περιμένει λίγο ακόμη όταν και θα υπάρξουν πιο προσιτές οικονομικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Τη δεδομένη στιγμή αναμένεται να αποκτηθεί σίγουρα ένας ακραίος επιθετικός, ενώ γίνονται σκέψεις και για δεύτερη κίνηση. Αν θα αφορά κεντρικό αμυντικό ή κάποια άλλη θέση, επί της παρούσης είναι άγνωστο. Η περίπτωση Ηλία ξεθωριάζει και ο Δημοσθένους μαζί με τον Εγκωμίτη κοιτάζουν εναλλακτικές λύσεις.

Όσο περνούν οι ημέρες κάποιοι ποδοσφαιριστές που μένουν χωρίς ομάδα θα ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις και ίσως γίνουν πιο προσιτοί. Αυτό θα προσπαθήσει και ο Εθνικός να αξιοποιήσει με την ελπίδα να βρει κάποια πολύ καλή περίπτωση σε προσιτή τιμή. Η ομάδα εδώ και ημέρες βρίσκεται στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ