aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜετά τον Κόνεϊ, ο Ηλία ή κάποιος άλλος

Μετά τον Κόνεϊ, ο Ηλία ή κάποιος άλλος

Ο Εθνικός βρίσκεται μία ανάσα από τον νούμερο ένα στόχο του Γιώτη Εγκωμίτη για τη θέση του ακραίου επιθετικού. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, πρόκειται για τον Καμερουνέζο Ιμπραίμ Κόνεϊ, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε το νικηφόρο φιλικό των «μπλε» κόντρα στην Ανόρθωση (1-0).

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το θέμα αναμένεται να κλείσει σύντομα. Μόλις πέσουν οι υπογραφές τότε η προσπάθεια θα επικεντρωθεί σε έναν ακόμη επιθετικό. Είτε αυτός θα είναι ο Μάριος Ηλία είτε κάποιος άλλος. Επίσης, αξιολογούνται και ποδοσφαιριστές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το διαθέσιμο ποσό που θα διατεθεί για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι γαλάζιοι θέλουν να κάνουν πολύ καλή επιλογή με ποδοσφαιριστή που θα έχει τα φόντα να κερδίσει θέση βασικού και να προσδώσει ποιότητα. Γι’ αυτό και είναι πιθανό να μείνει προς το τέλος του σχεδιασμού η ενίσχυση με σέντερ μπακ, εκτός αν προκύψει ποδοσφαιριστής που θα θεωρηθεί πολύ καλός, ώστε να γίνει αμέσως κίνηση για απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ