aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜετά την 4άρα πάει για στόπερ!

Μετά την 4άρα πάει για στόπερ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Εθνικός Άχνας, κερδίζοντας την ΕΝΠ (4-3) εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων. Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη έδειξε αποφασιστικότητα, πείσμα και χαρακτήρα, κυρίως στον τρόπος που αντιδρούσε μετά από κάθε γκολ που δεχόταν. Εκεί που φάνηκε να έχει πρόβλημα ήταν στις στατικές φάσεις και στα μαρκαρίσματα.

Εντυπωσιακός ήταν ο Καμερουνέζος Κονέ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς, πέτυχε ένα γκολ και αναστάτωσε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα. Με την ταχύτητα του είναι δεδομένο ότι θα είναι παίκτης που αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα δώσει πολλά. Εξαιρετικός και ο Μιγκελίτο με τα δυο γκολ που πέτυχε. Το νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, η οποία πλέον έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τη Δόξα εκτός έδρας, αφού θυμίζουμε ότι στην 2η αγωνιστική θα έχει ρεπό λόγω αναβολής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Στον Εθνικό μετά τα τρία γκολ που δέχθηκαν στην πρεμιέρα άνοιξε ξανά ο φάκελος ενίσχυσης με κεντρικό αμυντικό.

Ο Γιάννος Δημοσθένους είχε συνάντηση χθες το απόγευμα με τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου και συζήτησαν το όλο θέμα. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, τότε θα αποκτηθεί ένας στόπερ. Με το κενό που υπάρχει, όποιος αποκτηθεί θα έχει και τον χρόνο να δουλέψει, να καλύψει τυχόν χαμένο έδαφος και να προετοιμαστεί ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ