aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜένει να βρεθεί η χρυσή τομή

Μένει να βρεθεί η χρυσή τομή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η διοίκηση του Εθνικού πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Ντανίλο Ντόντσιτς, ο οποίος -όπως γράψαμε χθες- επιθυμεί να παραμείνει στο πόστο του προπονητή.

Αυτό που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Θεωρείται θέμα χρόνου από τους ιθύνοντες του συλλόγου της Άχνας να πέσουν οι υπογραφές και να ακολουθήσει η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες του σωματείου λένε ότι στοχεύουν σε σημαντική ενίσχυση του Εθνικού ενόψει της επόμενης σεζόν. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει παραδοχή ότι έγιναν λάθη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό άλλωστε επιτεύχθηκε η σωτηρία της ομάδας μόλις στην τελευταία αγωνιστική.

Γι’ αυτό και ο Κίκης Φιλίππου στρώθηκε στη δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του, με στόχο τη δημιουργία καλύτερης ομάδας. Μετά το κλείσιμο του Σέρβου προπονητή αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και αυτούς που θα αποκτηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ