aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜεγάλη νίκη για τον Εθνικό, προβλημάτισε η Πάφος (video)

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό, προβλημάτισε η Πάφος (video)

Μετά την ήττα από την Αλκή στην πρεμιέρα (0-1), ο Εθνικός επικράτησε της Πάφου με 3-0 και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα που είχε ουσία στην επίθεση και σε καλή μέρα τον Κιπιάνι που σκόραρε δις (5’, 62’) και τον Κυπριανού που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ. Προβλημάτισε η Πάφος με την απόδοση της στο πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθεί αρκετά στη συνέχεια.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κιπιάνι, όταν η μπάλα έφτασε σε αυτόν μετά από απόκρουση του Κόπριβετς σε σουτ του Κυπριανού. Μετά το γκολ του Εθνικού η Πάφος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο νεοεισελθών Χαραλάμπους έκανε το 2-0 στο 38’ με κοντινό σουτ, μετά από σέντρα του Κυπριανού.

Στην επανάληψη η Πάφος είχε την κατοχή, αλλά ο Εθνικός ήταν ουσιαστικός και στο 63’ έφτασε στο 3-0 με κοντινή κεφαλιά του Κιπιάνι, με την μπάλα να φτάνει πάλι σε αυτόν μετά από απόκρουση του Κόπριβετς σε σουτ του Κυπριανού.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Εθνικός Άχνας θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, ενώ η Πάφος θα υποδεχθεί την Αλκή Ορόκλινη.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Στόιτσεφ, Ρόκατς, Ντόβπνια (71′ Αρέστη), Φιλίποφ, Πινσέλι, Κυπριανού, Τσικάρσκι, Παπαγεωργίου, Γκαβρίλα (34′ Χαραλάμπους), Κιπιάνι (88′ Ενέσκου).

Πάφος (Λούκα Έλσνερ): Κόπριβετς, Χόριτς, Γκαμπόβς, Τσερνομόρντις, Σταύρου (80′ Δημοσθένους), Φυλακτού, Τσιάμσα, Ντέουλ, Γιαγκουδάκης (46′ Καλεμπό), Λότριτς (65′ Ζαχαρίου), Σικόρσκι.

Σκόρερ: 5′, 62′ Κιπιάνι, 38′ Χαραλάμπους.

Κίτρινες: Χόριτς, Ζαχαρίου.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ