aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης, ολοκληρώνει τη προετοιμασία της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάφο όπου και θα διανυκτερεύσει. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικότατο για τον Εθνικό και στοχεύει στη νίκη.

Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην εστία θα επανέλθει ο Μπογκαντίνοφ, στο κέντρο της άμυνας ο Στόιτσεϊφ και στη μεσαία γραμμή ο Πινσέλι. «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κυνηγήσουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Εγκωμίτης ενώ κληθείς να σχολιάσει τον απολογισμό της ομάδας του, είπε:

«Υπάρχει μεγάλη πίκρα. Σε όλα τα παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η βαθμολογική μας θέση, μας αδικεί. Δεν πήραμε ό,τι δώσαμε, η ομάδα μου άξιζε πολύ περισσότερα. Θα προτιμούσα σε κάποια παιχνίδια να πραγματοποιούσαμε άσχημες εμφανίσεις, αλλά να παίρναμε τους βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ