aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε τους «κανόνες» του Βάλντας Ιβανάουσκας

Με τους «κανόνες» του Βάλντας Ιβανάουσκας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής του Εθνικού, Βάλντας Ιβανάουσκας, παρά τη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης φρόντισε να χαμηλώσουν άμεσα οι τόνοι. Πέρασε το μήνυμα στους παίκτες του ότι ήταν απλά μία νίκη και ότι θα πρέπει να συνεχίσουν προσγειωμένα γιατί τους περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Λιθουανός κόουτς, τούς κάλεσε μάλιστα να δουλέψουν σκληρά για να επιβληθούν των ερυθρολεύκων, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική τους πορεία. Γνωρίζει πως για να έχει αξία η νίκη επί της Ανόρθωσης θα πρέπει η ομάδα του να έχει και την ανάλογη συνέχεια προκειμένου να μπορέσει να ανέλθει βαθμολογικά, χτίζοντας κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεα του μαραθωνίου. Ο Ιβανάουσκας εξέφρασε επίσης προς τους παίκτες του την ικανοποίηση του για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα με την «Κυρία».

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σαλαμίνα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Ο Ιβανάουσκας θα έχει απουσίες σε άλλο ένα παιχνίδι. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντόβπνια, Ενέσκου και Μπογκτάν.

Από εκεί και πέρα ο Εμίλιο Ζελάγια κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις. Ο Αργεντινός στράικερ, μαζί με τον Κατσιαράβα, είναι οι πρώτοι σκόρερ του Εθνικού με 4 γκολ. Με τις εμφανίσεις του φαίνεται ότι προκάλεσε την προσοχή κάποιων ομάδων. Ο Ζελάγια στα δύο τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα και Ανόρθωση ήταν στα πάνω του και πέτυχε τρία γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ