aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε τον Κρατσιούνοφ μοναδικό νέο πρόσωπο

Με τον Κρατσιούνοφ μοναδικό νέο πρόσωπο

Παρά την ήττα του Εθνικού με 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα το περασμένο Σάββατο, ο Βάλντας Ιβανάουσκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Έτσι σκοπεύει να προχωρήσει μόνο σε μία αλλαγή στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Δασάκι και αυτή θα είναι υποχρεωτική.

Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε στο ματς με τους ερυθρόλευκους, και τη θέση του θα πάρει ο συμπατριώτης του, Πλάμεν Κρατσιούνοφ. Ο Βούλγαρος θα πάρει θέση το κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Γκία Γκριγκαλάβα. Πέρα από τον Στόιτσεφ, αύριο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Αλεξάντερ Ντόβπνια και Μπογκτάν Γκαβρίλα.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές προσώπων, ενώ δεν θα διαφοροποιηθεί επίσης ο σχηματισμός του Εθνικού. Ο Λιθουανός τεχνικός θα εφαρμόσει και αύριο το 4-4-2, με δίδυμο στην κορυφή τους φορμαρισμένους Εμίλιο Ζελάγια και Νίκα Κατσιαράβα.

Ο Ιβανάουσκας τόνισε στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πόσο σημαντικός είναι ο αυριανός αγώνας στο Δασάκι με τον Άρη. Ο αντίπαλος έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο και είναι άλλωστε ανάμεσα στους βασικούς ανταγωνιστές στη μάχη για την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ