aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε το σπαθί του ο κόουτς

Με το σπαθί του ο κόουτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία ξεχωριστή βράβευση έλαβε ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας Γιώτης Εγκωμίτης μιας και ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Σεπτέμβριο.

«Ο Γιώτης Εγκωμίτης απέσπασε τον τίτλο του «winmasters» προπονητή του μήνα για το Σεπτέμβριο καθώς 10 εκ των 11 συναδέλφων του, του έδωσαν την ψήφο τους, εκτιμώντας πως το έργο του στον Εθνικό Άχνας αξίζει επαίνου. Ο Εγκωμίτης άφησε πίσω του τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Χένινγκ Μπεργκ οι οποίοι ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Έχοντας στις πρώτες αγωνιστικές δυο νίκες και μία ισοπαλία δικαίως ο Εγκωμίτης κέρδισε αυτό το βραβείο το οποίο του δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για δουλειά. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Εθνικός Άχνας χθες είχε φιλικό παιχνίδι με τον Οθέλλο και ο Κύπριος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ αλλά και να δει ταυτόχρονα κάποια πράγματα.

Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί εντός έδρας με τον Απόλλωνα και από Δευτέρα αρχίζει η σκληρή δουλειά για να μπορέσει και η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ