aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε το μυαλό στην ενίσχυση

Με το μυαλό στην ενίσχυση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον Εθνικό σκέφτονται την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας παράλληλα στο μυαλό και το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου, τον προπονητή Γιώτη Εγκωμίτη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους. Θα αποφασιστεί το μετεγγραφικό πλάνο ενόψει Ιανουαρίου, χαράσσοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Το πιο πιθανό είναι να γίνουν δύο προσθήκες. Η μία κίνηση θα αφορά την απόκτηση μέσου ενώ για τη δεύτερη, επί της παρούσης, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Πιθανόν να αποφασιστεί κατά την αξιολόγηση των παικτών που θα εντοπισθούν. Αν θα διαφοροποιηθεί το μετεγγραφικό πλάνο, αυτό θα γίνει σε τυχόν πώληση παίκτη, όπως είναι για παράδειγμα ο Κονέ. Προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και σε συνδυασμό με την ηλικία του, θεωρείται από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Για την ώρα, στον Εθνικό θα κινηθούν για δύο προσθήκες, όμως σε μετεγγραφική περίοδο πάντα είναι πιθανόν να προκύψουν ανατροπές.

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γιώτης Εγκωμίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Μαρκόφσκι όσο και του Φοινίρη, οι οποίοι απέναντι στη Δόξα συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Για την ώρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, όμως το όλο σκηνικό θα ξεκαθαρίσει από βδομάδας, όταν και η προετοιμασία θα μπει στην τελική της ευθεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ