aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε τη δύναμη της έδρας για επάνοδο στις νίκες

Με τη δύναμη της έδρας για επάνοδο στις νίκες

TOY NIKOY MOYΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός υποδέχεται την ΑΕΛ στο Δασάκι και θέλει την νίκη για πολλούς λόγους. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-1) και θέλει το τρίποντο απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εντός του 2016 με τον καλύτερο, κάνοντας και βαθμολογικό άλμα.

Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, που αποτελεί τη δύναμη του στην τρέχουσα σεζόν. Στο Δασάκι ο Εθνικός μετρά τους 15 από τους βαθμούς που συγκέντρωσε στις πρώτες 15 αγωνιστικές.

Ο Ιβανάουσκας αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, δείγμα της θέλησης να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Λιθουανός τεχνικός «διάβασε» το παιχνίδι της ΑΕΛ και με δύο επιθετικούς, τους Κατσιαράβα και Ζελάγια, θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Λεμεσού που διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος.

Αλλαγές προσώπων ενδέχεται να προκύψουν στην ενδεκάδα αλλά το 4-4-2 δεν αλλάζει. Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Γκαβρίλα και οι τιμωρημένοι Κιπιάνι, Γκρατσιούνοφ και Πινσέλι. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λιθουανός τεχνικός είναι: Μπογκαντίνοφ κάτω από τα δοκάρια. Στα άκρα της άμυνας οι Φιλίποφ, Σικάρσκι και στο κέντρο της άμυνας οι Στόιτσιεφ, Γκριγκαλάβα. Στη μεσαία γραμμή οι Αράμπαλ και Ενέσκου ως ανασταλτικοί και οι Ιλουρίντζε και Χατζηβασίλης ως ακραίοι. Επιθετικό δίδυμο οι Ζελάγια και Κατσιαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ