aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε όρια στο οικονομικό να παραμείνει στα «σαλόνια»

Με όρια στο οικονομικό να παραμείνει στα «σαλόνια»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η νέα σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική για τον Εθνικό Άχνας και πολύ πιο απαιτητική. Η ομάδα επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία και στόχος είναι φυσικά η παραμονή στα μεγάλα «σαλόνια». Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα που υπάρχουν και έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη. Ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι το οικονομικό, όπου τέθηκαν κάποια όρια και μέχρι στιγμής αυτά τα όρια δεν έχουν ξεπεραστεί και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ξεπεραστούν.

Στο μετεγγραφικό σκηνικό απομένουν κάποιες κινήσεις και η ομάδα είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να καλυφθούν οι θέσεις που είναι κενές. Δεύτερος τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, ακραίος επιθετικός και επιθετικός κορυφής είναι οι σίγουρες θέσεις που θα γίνει κίνηση ενίσχυσης. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί και δεύτερος ακραίος επιθετικός. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες της ομάδας αλλά και το διαθέσιμο μπάτζετ, το οποίο θα υπάρχει.

Ο στόχος της παραμονής θα πρέπει να συνδυαστεί και με σωστές επιλογές, έτσι ο Γιάννος Δημοσθένους μαζί με τον Γιώτη Εγκωμίτη εξετάζουν όλα τα δεδομένα και όλες τις περιπτώσεις με πάσα σοβαρότητα. Κάθε λεπτομέρεια έχει τη σημασία της και σύντομα εκτιμάται ότι ο Εθνικός Άχνας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ