aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε όλα τα βέλη στη φαρέτρα

Με όλα τα βέλη στη φαρέτρα

Ο Εθνικός θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά από σχεδόν δύο μήνες, στο αυριανό ματς με τον Άρη στο Τσίρειο και το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Σε σχέση με τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Λιθουανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές, αφού η εμφάνιση ήταν τραγική.

Ανάμεσα στις θέσεις που παίζονται είναι αυτή του τερματοφύλακα, ανάμεσα σε Πρότσιεκ και Μπογκατίνοφ. Με νίκη στο αυριανό παιχνίδι, η ομάδα της Άχνας θα ηρεμήσει βαθμολογικά και αγωνιστικά, ενώ σε αντίθεση περίπτωση, ο προβληματισμός θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Ο Νίκα Κατσιαράβα ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Γεωργίας, καταγράφοντας δύο συμμετοχές. Ο Γεωργιανός στράικερ του Εθνικού ήταν βασικός και σκόραρε μάλιστα στην ήττα από τη Σερβία με 1-3, ενώ αγωνίστηκε και ως αλλαγή στη φιλική νίκη της Γεωργίας επί της Λετονίας με 5-0.

Ο Εμίλιο Ζελάγια θέλει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα και είναι δύσκολο να παραμείνει στον Εθνικό την επόμενη σεζόν. Ανεπίσημα έγιναν κρούσεις στον Αργεντινό στράικερ, ο οποίος θέλει να παίξει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνιστεί και στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ