aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε Ντεϊβίσον αύξησε τις επιλογές ο Εθνικός Άχνας

Με Ντεϊβίσον αύξησε τις επιλογές ο Εθνικός Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού, ο Εθνικός Άχνας μπορεί να νιώθει γεμάτος και πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μετά την πρεμιέρα και τα τρία γκολ που δέχθηκε από το Παραλίμνι, υπήρξε προβληματισμός για το αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Έγινε προσπάθεια αρχικά για νεαρό, όμως διάφορα γεγονότα δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, με αποτέλεσμα στην Άχνα να στραφούν σε άλλες επιλογές.

Ξεχώρισε η περίπτωση του Ντεϊβίσον και προχώρησε άμεσα ο Εθνικός στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο παίκτης μέχρι την Τετάρτη αναμένεται στην Κύπρο. Μία μετεγγραφή που θα δώσει ύψος και βάθος στην άμυνα, λύνοντας παραλλήλως τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας. Πλέον, ο Εθνικός στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα σε δυο βδομάδες, όπου στόχος είναι και εκεί η νίκη. Μέχρι τότε η ομάδα έχει τον χρόνο να δουλέψει και να διορθώσει όσα δεν άρεσαν στην πρεμιέρα, αλλά και να «διαβάσουν» τον αντίπαλο.

Είδε το Ολυμπιακός – Δόξα ο Εγκωμίτης

Ο προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης, παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα της Δόξας με τον Ολυμπιακό και έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του. Δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και όλοι οι παίκτες αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς, αν και υπάρχουν πολλές προπονήσεις μέχρι το εν λόγω 90λεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ