aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜ. Ηλία: «Έχω ένα όνειρο»

Μ. Ηλία: «Έχω ένα όνειρο»

Ο Μάριος Ηλία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αποφασιστική νίκη εις βάρος του Ερμής και σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων του Εθνικού στη σεζόν. Ο ίδιος μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM για την επιτυχία της ομάδας του, τον προπονητή του Ηλία Χαραλάμπους, το πρωτάθλημα και φυσικά για το μέλλον.

Για την επίτευξη της σωτηρίας των μπλε της Άχνας: «Μετά την παραμονή μας στην κατηγορία νιώθω υπέροχα. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της. Περάσαμε δύσκολα αυτή τη χρονιά λόγω κορονοϊού, πολλοί παίκτες όπως και ‘γω ήμασταν θετικοί.»

Για τον Ηλία Χαραλάμπους: «Με τον Ηλία Χαραλάμπους ξεκινήσαμε τις νίκες και πανηγυρίσαμε λες και πήραμε τίτλο. Η ομάδα ήταν με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία όταν ανέλαβε ο Η. Χαραλάμπους. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά δε μας έβγαινε, δεν παίρναμε καλά αποτελέσματα. Με την Ηλία άλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια. Ερχόταν 8 το πρωί και έφευγε 8 τη νύχτα. Και ρεπό να είχαμε ήταν εκεί. Δουλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε. Έχουμε παίκτες που ήταν συμπαίκτες μαζί του. Εγώ είχα παίξει εναντίον του. Μπαίνει στη ψυχολογία του παίκτη. Είναι φίλος με τους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο πράγμα που πέτυχε είναι ότι κέρδισε τα αποδυτήρια. Τους κέρδισε όλους. Για μένα ο προπονητής έχει τον πιο δύσκολο ρόλο. Κανένας δεν έχει παράπονο μαζί του, είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αυτό είναι κάτι που μας άρεσε και μείναμε στην κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, πολύ συναρπαστικό. Πάλευαν 3-4 ομάδες για το πρωτάθλημα και 5-6 να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Άτυχη η ΑΕΛ, σε μια εβδομάδα έχασε δύο τίτλους. Για μένα έπαιζε αν όχι το καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα από τα καλύτερα. Η Ομόνοια δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για τον Κίκη Φιλίππου: «Για εμάς, ο πρόεδρος ήταν συνέχεια εκεί, σε κάθε προπόνηση. Πίστεψε σε εμάς και τα καταφέραμε».

Για το μέλλον του: «Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε ομάδα που να διεκδικεί τίτλους και να παίζει στην Ευρώπη. Εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδι ακόμα να δώσουμε για να ολοκληρωθεί η σεζόν, μετά είναι η Εθνική και θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ