aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚριτήριο το φιλικό για τον Γιακόβλεφ

Κριτήριο το φιλικό για τον Γιακόβλεφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι κριτήριο για τον Ουκρανό ακραίο επιθετικό Αντρέι Γιακόβλεφ, ο οποίος περνά από δοκιμαστικά. Οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει στις προπονήσεις είναι θετικές και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γιώτη Εγκωμίτη, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το φιλικό στο ΑΕΚ Αρένα (18:30).

Ο Κύπριος προπονητής θέλει να σιγουρευτεί για την απόφασή του και το ματς κόντρα σε δυνατή αντίπαλο και μάλιστα πιο έτοιμη, προσφέρεται. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γιακόβλεφ, τότε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει και εναλλακτική λύση με Ολλανδό που εξετάζεται και αρέσει. Υπάρχει όμως προτεραιότητα στον 30χρονο Ουκρανό.

Ο Εθνικός είναι επίσης στο περίμενε για την περίπτωση του Μάριου Ηλία. Το προσεχές διήμερο αναμένεται να κορυφωθούν οι διεργασίες και έτσι από Δευτέρας το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Αν καταφέρει και μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ αναμένεται να επιστρέψει στο Δασάκι. Εγκωμίτης και Δημοσθένους θεωρούν ότι ταιριάζει στο πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν και θα περιμένουν μερικές μέρες ακόμη για να μάθουν αν θα αποκτηθεί ή αν θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ