aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚουής: «Υπάρχει ανησυχία για το καλοκαίρι»

Κουής: «Υπάρχει ανησυχία για το καλοκαίρι»

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας, Τόμης Κουής, μίλησε στον «Super ΣΠΟΡ FM» για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για το εμπάργκο μετεγγραφών: «Δεν μας ανησυχεί ότι δεν κάναμε μεταγραφές τώρα, η ανησυχία μας είναι για το καλοκαίρι. Προσπαθούμε να βρούμε αν υπάρχει τρόπο να λυθεί το εμπάργκο. Τώρα η ομάδα είναι γεμάτη. Έχουμε πετύχει τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της σεζόν και κοιτάζουμε και λίγο πιο ψηλά. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε. Φαντάζομαι πως μια πιο μεγάλη ομάδα θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από την FIFA. Θα δούμε τι θα γίνει πιο κάτω. Δεν πήραμε καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Ο πρόεδρος τρέχει καθημερινά, είναι πολύ ανήσυχος».

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες. Δεν σημαίνει αυτό πως η Καρμιώτισσα είναι εύκολη ομάδα. Είναι παιχνίδι στα μέτρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κατσιαράβα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Η ομάδα προπονείται αυτή τη στιγμή. Δόθηκε ειδικό πρόγραμμα στον Κατσιαράβα, αυτό θα γίνει και αύριο και θα δοκιμάσει την Παρασκευή να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Κρατσούνοφ είναι εκτός λόγω καρτών. Ο πονοκέφαλος είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Ντοβπνια είναι ακόμη τραυματίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ