aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚουής: «Σε ποιον χαριστήκαμε και κατηγορούμαστε;»

Κουής: «Σε ποιον χαριστήκαμε και κατηγορούμαστε;»

Τη δική του απάντηση στις τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου, για τον κακό αγωνιστικό χώρο και το περίσσιο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού στο μεταξύ τους παιχνίδι, έδωσε ο Τόμης Κουής μιλώντας στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ», στο Sports1.

Αναλυτικά oι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού:

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Συμφωνώ ότι ήταν κάκιστο το γήπεδο, είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη. Η εταιρεία που ασχολείται με το γήπεδο μας είπε ότι οφείλεται και στον αλλοπρόσαλλο καιρό. Έγιναν τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο για το ρωσικό τουρνουά. Εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε όσα μπορούμε. Το κάναμε για οικονομικούς λόγους. Κι εμείς στο ίδιο γήπεδο παίζαμε».

Για το πάθος: «Συμφωνώ για το περίσσιο πάθος, το δείχνουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως. Το να πούμε ότι παίζουμε διαφορετικά με κάποιες ομάδες είναι αστειότητες. Αλίμονο να βλέπουν τους παίκτες μιας ομάδας σαν τον Εθνικό να κερδίζουν όλους τους βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι πρόκληση όπως είναι απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Οι οπαδοί ήρθαν από τη Λεμεσό και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, για την οποία ζουν και αναπνέουν οι ποδοσφαιριστές. Σε ποιον χαριστήκαμε και κατηγορούμαστε; Μας είπαν ότι αφήσαμε εκτός τον Κατσαράβα με το ΑΠΟΕΛ, ο άνθρωπος έμεινε έξω δύο παιχνίδια. Δεν βρέθεται η ίσια μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ