aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚουής: «Μας αδικούν οι τρεις βαθμοί»

Κουής: «Μας αδικούν οι τρεις βαθμοί»

Το μήνυμα που βγαίνει από τις τάξεις της διοίκησης του Εθνικού είναι ξεκάθαρο: «Δεν πήραμε ό,τι δώσαμε μέχρι τώρα. Οι τρεις βαθμοί που έχουμε μας αδικούν. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις. Από εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια για την ομάδα μας έχουμε χορτάσει. Θέλουμε όμως βαθμούς και για αυτό, στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα κυνηγήσουμε την ουσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τόμης Κουής.

Η προετοιμασία της ομάδας της Άχνας θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Γιώτης Εγκωμίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και αυτό καταγράφεται στα θετικά. Σχετικά με την ενδεκάδα δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές.

Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Εθνικός ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας του. Παραδοσιακά, είναι δυνατός στο Δασάκι και αυτό θέλει να κάνει και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Δύναμη και πάθος θα είναι τα κυριότερα στοιχεία που θα επιδείξει ο Εθνικός στον αυριανό αγώνα σε μία προσπάθεια να κερδίσει την ΑΕΛ και να ανέλθει βαθμολογικά. Ο Κύπριος προπονητής περιμένει ότι οι μπλε θα πάρουν την ουσία στο αυριανό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι θα είναι αουτσάιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ