aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚουής: «Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε»

Κουής: «Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε»

Ο Εθνικός δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία και γι’ αυτό δεν θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ειδικά μετά και την ισοπαλία με τον Ερμή, θέλει πάση θυσία τη νίκη επί της Καρμιώτισσας το Σάββατο στο Δασάκι.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Χατζηβασίλη να είναι εκτός λόγω τραυματισμού και τον Ζελάγια να παραμένει αμφίβολος. «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλιστεί και θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα για να ξεμπερδέψουμε», τόνισε στο «Goal» ο τιμ μάνατζερ των μπλε Τόμης Κουής, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τραγικό απολογισμό της ομάδας του τους τελευταίους τρεις μήνες: «Δεν ικανοποιεί κανένα γιατί περιμέναμε πολύ περισσότερα».

Ερωτηθείς για το μέλλον του προπονητή Βάλντας Ιβανάουσκας, είπε πως με το τέλος του πρωταθλήματος «θα μιλήσουμε μαζί του. Υπάρχουν θετικές ενδείξεις για να παραμείνει αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί οτιδήποτε», ενώ σε ό,τι αφορά το εμπάργκο μετεγγραφών επεσήμανε: «Ο πρόεδρος καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να αρθεί το εμπάργκο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, θα δούμε… Σίγουρα υπάρχει ανησυχία και είναι κάτι που μας προβληματίζει».

Τέλος, αναφορικά με τα συμβόλαια παικτών που λήγουν το καλοκαίρι, ήταν ξεκάθαρος: «Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε. Ο Ζελάγια, όπως φαίνεται, θα πάει σε άλλη ομάδα. Τον Κατσιαράβα ελπίζουμε ότι θα τον κρατήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ