aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚόντρα στα προγνωστικά για την τρίτη σερί νίκη

Κόντρα στα προγνωστικά για την τρίτη σερί νίκη

Ο Εθνικός πέτυχε το απόλυτο στα τελευταία δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του, νικώντας τον Άρη και την ΑΕΖ, και σήμερα θα παρουσιαστεί με ανεβασμένη την ψυχολογία στο «ΑΕΚ Αρένα» για να διεκδικήσει νέο τρίποντο. Η ομάδα της Άχνας θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Ο Ιβανάουσκας θέλει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν την πίεση που έχει η ΑΕΚ μετά τις τελευταίες της απώλειες και να δραπετεύσουν από τη Λάρνακα με το «διπλό». Η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη ότι θα τα καταφέρουν.

Εκτός έδρας, η ομάδα της Άχνας δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και ελπίζει ότι σήμερα θα κάνει την αρχή, κόντρα στα προγνωστικά. Από τους 17 βαθμούς που έχει, τους 15 τους πήρε στο Δασάκι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ξανά ο Πρότσεκ, ο οποίος με τις πολύ καλές εμφανίσεις του καπάρωσε τη θέση και «υποχρέωσε» τον Μπογκατίνοφ να μείνει στον πάγκο. Ο Κατσιαράβα (φωτό), που έχει πετύχει 8 γκολ, αποτελεί το μεγάλο ατού του Εθνικού και την ελπίδα του για σκοράρισμα και στο «ΑΕΚ Αρένα». Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αρέστη, Πινσέλι και ο τραυματίας Μπογκτάν. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο μέσος Αράμπαλ, καθώς εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ