aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για τον Εθνικό στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Πέρα από τις δεδομένες δυσκολίες που θα συναντήσει απέναντι στον ποιοτικό και απαιτητικό για τίτλο Απόλλωνα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή του Ρόγκατς στον αγώνα, ενώ απόντες θα είναι οι Ιλουρίντζε και Πιντσέλι.

Στα ευχάριστα είναι πως ο Κιπιάνι προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και τα προγνωστικά είναι με το μέρος του για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας, Γκιόργκι Τσιχράντζε, δουλεύει με στόχο να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το παιγνίδι, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως το μεγάλο ατού του Απόλλωνα είναι η επίθεση. Αν καταφέρει λοιπόν και κρατήσει τους παίκτες των γηπεδούχων μακριά από την περιοχή του Μπογκαντίνοφ, τότε θα μπορεί να ελπίζει πως έχει πιθανότητες να φύγει με βαθμολογικό όφελος από τη Λεμεσό.

Ανακατεύει την τράπουλα

Σε ότι αφορά τα σενάρια με την ενδεκάδα, ο Γιόργκι Τσιχράντζε, υποχρεωτικά θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ιλουρίντζε, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και στη θέση του θα αγωνιστεί ο Γκαβρίλα και από εκεί και πέρα, Μπογκαντίνοφ, Στόιτσεφ, Ρόγκατς, Ντόμπνια, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Αρέστη, Κυπριανού, Παπαγεωργίου και Ενέσκου αναμένεται να είναι οι άλλοι δέκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ