aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚοντά σε Μουλαζίμη και Βραζιλιάνο μπακ

Κοντά σε Μουλαζίμη και Βραζιλιάνο μπακ

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Δημήτρη Μουλαζίμη βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας, με τις ενδείξεις να αναφέρουν ότι θα μετακομίσει στο Δασάκι.

Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Ερμή πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά ο Εθνικός Άχνας είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο διεθνής αμυντικός θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του Ντανίλο Ντόνσιτς για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μουλαζίμης μπορεί να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός, γι’ αυτό ζήτησε την απόκτηση του ο Σέρβος τεχνικός.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μετεγγραφικά θέματα, ο Γιώργος Κολοκούδιας που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, φέρεται να απασχολεί τους Αχνιώτες, οι οποίοι είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Οι προπονήσεις θ’ αρχίσουν στις 4 Ιουλίου και δεν αποκλείεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας να γίνει στη Βουλγαρία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ