aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚλάφουριτς: «Γκολ από ηλίθια λάθη»

Κλάφουριτς: «Γκολ από ηλίθια λάθη»

Την ισοπαλία χαρακτήρισε ως πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Εθνικού με τη Δόξα στο Μακάρειο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ντιν Κλάφουριτς. Ο Εθνικός ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ, δεν αντιδράσαμε σωστά και δεχτήκαμε το τέρμα. Παρόλο που δεχθήκαμε το γκολ αντιδράσαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τη Δόξα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δεχθήκαμε γκολ από λάθος δικό μας, όμως αντιδράσαμε και πάλι.

Το δεύτερο τέρμα έδωσε στη Δόξα κίνητρα να παλέψει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Εμείς παλέψαμε κάναμε ευκαιρίες. Θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αν δεν δεχόμασταν αυτά τα τέρματα από ηλίθια θα τα έλεγα λάθη θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και ιδιαίτερα για τον Μάριο Ηλία και τον Παπαγεωργίου. Επίσης υπάρχουν κι άλλοι νεαροί στο ρόστερ και είμαι χαρούμενος που η διοίκηση δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ