aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚιπιάνι όπως Κατσιαράβα

Κιπιάνι όπως Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ό,τι ισχύει για τον Νίκα Κατσιαράβα ισχύει και για τον Νικολάι Κιπιάνι. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε, όπως και ο Γεωργιανός επιθετικός έτσι και ο Ρώσος εξτρέμ υπόγραψαν συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας και για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν διασφαλίζει την παρουσία τους στους μπλε για τον επόμενο χρόνο, καθώς υπάρχει όρος που λέει ότι αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού θα έχουν το δικαίωμα να την αποδεχτούν. Για την ώρα τουλάχιστον, κανείς από τους δύο δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη κρούση από άλλη ομάδα.

Παράλληλα, στο Δασάκι περιμένουν την απάντηση τόσο του Βούλγαρου αμυντικού Πλάμεν  Κρατσιούνοφ όσο και του Βραζιλιάνου ανασταλτικού μέσου Μπρούνο Αράμπαλ, στην πρόταση που τους έγινε για ανανέωση της συνεργασίας τους. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι Ρουμάνοι Μπογκτάν Γκαβρίλα και Αντρέι Ενέσκου έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας και στο Δασάκι πιστεύουν πολύ πάνω τους και ελπίζουν ότι τη νέα σεζόν θα προσφέρουν περισσότερα στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ