aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚίκης Φιλίππου: «Τρέμω πως στα 60 μου μπορώ να πάω φυλακή»

Κίκης Φιλίππου: «Τρέμω πως στα 60 μου μπορώ να πάω φυλακή»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, τόνισε από την πλευρά του πως θα προτιμούσε η Γενική Συνέλευση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικά: «Παράκλησή μου ήταν αυτό το θέμα να συζητηθεί οικογενειακώς. Ας μη με παρεξηγήσουν οι κ. δημοσιογράφοι δε ξέρουμε τι θα γραφτεί αύριο. Υπάρχει έγκλημα πίσω από αυτή τη κατάσταση. Σας λέω πως αν πάμε να ξηλώσουμε αυτή τη μανέστρα, ίσως γίνουμε και στόχοι.

Τρέμω πως στα 60 μου μπορώ να πάω φυλακή. Δεν είναι μόνο η UEFA, έβαλε και ο υπουργός νομοσχέδιο. Να πάω όμως για κάτι που έκαμα. Όχι για κάτι που δεν έκαμα. Όλη μου η ζωή είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν αντέχω να μπαίνουν στα καφενεία τα παιδιά μου κα να λένε πως οι παράγοντες είναι οι χειρότεροι.

Είμαι περήφανος για την εξωτερική σου πολιτική. Αλλά εντός Κύπρου τα κάναμε θάλασσα. Πέρσι πήραμε 21 κόκκινους φάκελους αλλά κάνουμε συνέλευση ενάμιση χρόνο μετά. Το αφήσαμε και το κοιμήσαμε ενώ είχαμε πρόβλημα

Για μένα είναι ήρωας όποιος δεν μπαίνει στα κανάλια αυτών των ανθρώπων όταν έχει ανάγκη. Είναι πολύ δύσκολο. Λυπούμαι που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Λέμε μόνο για τιμωρία. Τιμωρία, τιμωρία. Ποια είναι τα κίνητρα.

Μπορεί να σιωπούμε γιατί είμαστε απένταροι. Αν ήμασταν καλά θα είχατε σοβαρό πρόβλημα. Σωστά λες πως δε θα βρίσκουμε χορηγούς. Ποιος το έκανε εμείς; Ή κάποιοι που είναι πίσω από αυτή την κατάσταση; Πού θα τα πω; Στην αστυνομία που παραδέχεται πως είναι διεφθαρμένη; Είπαμε στον ΟΠΑΠ να μην μας ξαναβάλει στο στοίχημα και μας είπαν όχι.

Ο ΟΠΑΠ κάνει 80 εκατομμύρια τζίρο και το ποδόσφαιρο τι παίρνει; Μας συζητούν ως διεφθαρμένους. Δέχομαι τις ποινές που λες όταν είναι δικαιολογημένος ο κόκκινος φάκελος. Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή τη χειραγώγηση. Έβγαλαν οι μπούκκηες και να φταίω εγώ;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ