aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣKίκης Φιλίππου: «Καιρός κάποιοι να πάνε σπίτι τους»

Kίκης Φιλίππου: «Καιρός κάποιοι να πάνε σπίτι τους»

Στη σημασία της νίκης του Εθνικού επί της Καρμιώτισσας με 2-1 που έδωσε συνέχεια στην αντεπίθεση της προσφυγικής ομάδας για παραμονή στην Κατηγορία, τη μάχη του υποβιβασμού και τις διαιτητικές αποφάσεις αναφέρθηκε ο Κίκης Φιλίππου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος του Εθνικού ανέφερε πως είναι απαράδεκτο κάποιοι να εθελοτυφλούν σε ξεκάθαρες φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ματς, η Καρμιώτισσα είναι πολύ καλή ομάδα, υπάρχουν παίκτες σε αυτή την ομάδα, για την πρώτη εξάδα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς σκοράραμε δεύτερο γκολ θα μπορούσαμε και για τρίτο γκολ, θα μπορούσε όμως και η Καρμιώτισσα.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι πέρασε ο Εθνικός, με 23 παίκτες απομονωμένους λόγω κορωνοϊού, για πολλές μέρες και μετά σερί αγώνες για την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο. Τώρα άρχισαν ν’ αποδίδουν και να βρίσκουν τα πατήματα τους οι ποδοσφαιριστές όπως ο Μιγκελίτο αλλά και άλλοι παίκτες. Υπάρχουν άλλοι παίκτες σας το λέω ειλικρινά που ακόμα δεν έχουν όσφρηση. Αν η ομάδα δεν είχε το πρόβλημα θα είχε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και η ομάδα θα ήταν πιο πάνω βαθμολογικά».

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, είπε: «Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Εμείς ήμασταν έτοιμοι για πνιγμό, όμως, μας δόθηκε η ευκαιρία, Υπάρχει ευκαιρία για να μην πάμε απευθείας διαβάθμιση, είναι σωτηρία για να αγωνιστούν οι ομάδες μέχρι τον Μάιο. Θα ήταν καταστροφή αν σε δύο βδομάδες υποβιβάζονταν δύο ομάδες και να ξεκινούσαν ξανά υποχρεώσεις τον ερχόμενο Ιούλιο. Τώρα υπάρχουν ελπίδες θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να σας πως ότι δεν τηρήθηκαν αυτά που είχαμε συμφωνήσει στο παρελθόν και πρέπει να αλλάξουν πράγματα το ποδόσφαιρο να μπει δηλαδή σε νέα βάση, χαίρομαι που κάποιοι το έχουν αντιληφθεί αυτό.

Η άποψή του για το VAR: «Το VAR βοηθά, όμως, πρέπει να το προσέξουμε ως κόρη οφθαλμού. Δεν μπορείς να μην βλέπεις το πιο σοβαρό λάθος, κάποιοι εθελοτυφλούν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μεγάλα σφάλματα, είναι καιρός κάποιοι να πάνε και σπίτι τους. Δεν μπορεί μια φάση να την βλέπουν όλοι και αυτός (σ.σ. διαιτητής και VAR) να υποτιμάς την τεχνολογία. Υπάρχει ο υπεύθυνος διαιτησίας που πρέπει να του πει… πήγαινε σπίτι σου και δεν κάνεις για αυτή την δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ