aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚίκης: «Ειδική συμφωνία για τον Κατσιαράβα»

Κίκης: «Ειδική συμφωνία για τον Κατσιαράβα»

Ο Νίκα Κατσιαράβα ανέβασε τις «μετοχές» του με τις εμφανίσεις του και τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, επιχειρεί μέσω δηλώσεών του να βάλει σε τάξη τα όσα λέγονται και γράφονται:

«Υπάρχει ειδική συμφωνία με τον άνθρωπο που μας έφερε τον Κατσιαράβα. Μέχρι τώρα, όμως, καμιά ομάδα δεν επέδειξε επίσημο ενδιαφέρον. Ανεπίσημα ακούμε και εμείς ότι υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και ότι θα επιδείξουν ενδιαφέρον. Όταν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον θα πάρουμε και εμείς τις αποφάσεις μας».

Σύμφωνα πάντως με τα όσα διαρρέουν από τις τάξεις των μπλε, ο Γεωργιανός στράικερ ενδιαφέρει μεγάλες ομάδες της Κύπρου, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και τη Ρωσία. Ο Κατσιαράβα ανήκει στη Ροστόφ, η οποία θα έχει τον πρώτο λόγο στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Για να μετεγγραφεί όμως σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο χρειάζεται και η συγκατάθεση του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ