aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚατσαράβα λαμπρός τον οδηγεί! (pics/vid)

Κατσαράβα λαμπρός τον οδηγεί! (pics/vid)

Ο Εθνικός Άχνας επικράτησε 2-0 επί του Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, βρήκαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ ωστόσο ο Κατσαράβα σκόραρε δύο φορές (47’ και 60’) και χάρισε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.

Κατοχή της μπάλας και δημιουργία αρκετών φάσεων περιελάμβανε το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Εθνικού. Η ομάδα της Άχνας είχε τις περισσότερες φάσεις, ενώ ξεχώρισε του Χατζηβασίλη στο 18’ ο οποίος σε τετ-ατετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Ο Εθνικός άρχισε το δεύτερο ημίχρονο όπως τέλειωσε το πρώτο και στο 47’ άνοιξε το σκορ με τον Κατσαράβα, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 60’ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζελάγια σημάδεψε το δοκάρι. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει από στατικές φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πήραν τους τρείς πολυπόθητους βαθμούς.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότσεκ, Πινσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι (76’ Κυπριανού), Γκριγκαλάβα, Κατσαράβα (84’ Ενέσκου), Χατζηβασίλης (66′ Ιλουρίτζε), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια.

Άρης (Φρεντερίκ Βαντερμπίστ): Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μάρτινς, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου (66’ Ράντου), Ικαντέ (60’ Μαραγκουδάκης), Γιούσεφ (77’ Φράγκου), Γκονζάλες.

Σκόρερ: 47’, 60’ Κατσαράβα

Κίτρινες: Σικάρσκι, Αράμπαλ / Παχίπης, Μάρτινς

Αποβολές:

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Αθανασίου Νικόλας

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ