aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚατασταλάζει ο Εγκωμίτης

Κατασταλάζει ο Εγκωμίτης

Αντίστροφη μέτρηση με το ματς της πρεμιέρας για τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Γιώτης Εγκωμίτης θα κατασταλάξει στο πλάνο του για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στη σεζόν, μέσω των δύο προπονήσεων που μεσολαβούν. Η αρχή δεν έφερε κάποιο μεγαθήριο στους νεοφώτιστους, ωστόσο τους φέρνει απέναντι σε αντίπαλο που τα προγνωστικά θέλουν στο κάτω διάζωμα.

Με άλλα λόγια, μία εκ των ανταγωνιστριών των μπλε στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Υπό αυτή την έννοια, θα διαδραματίσει ψυχολογικό προβάδισμα αν αρχίσει θετικά ο Εθνικός, στην έδρα των βυσσινί. Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, μετά την απόκτηση του Μάριου Ηλία, από τη μια, δεν αναφέρεται πρόθεση για απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή και, από την άλλη, τονίζεται το «ποτέ μη λες ποτέ». Αν εντοπιστεί ή προταθεί ποδοσφαιριστής που θα κριθεί απαραίτητος και οικονομικός, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ