aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαταγγέλλει τη διαιτητική ομάδα και βλέπει μπροστά

Καταγγέλλει τη διαιτητική ομάδα και βλέπει μπροστά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι αντιδράσεις και τα παράπονα από τον Εθνικό Άχνας για τη διαιτησία του παιχνιδιού απέναντι στη Δόξα συνεχίζονται. Η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου αποφάσισε όπως καταγγείλει όλη τη διαιτητική ομάδα του αγώνα απέναντι στη Δόξα. Η καταγγελία θα αφορά τόσο τον διαιτητή Ροβέρτο Κώστα όσο και τους διαιτητές που είχαν την ευθύνη της χρήσης του VAR.

Στο Δασάκι κρατούν την καλή εμφάνιση και βλέπουν τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ερμή. Όπως και με την Ένωση, έτσι και με τη Δόξα, ο Εθνικός ήταν καλύτερος, είχε τέσσερα δοκάρια και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν είδε δίχτυα. Μετά και την ήττα από τη Δόξα, ο Εθνικός έμεινε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς και η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και έστειλε το μήνυμα πως, εάν συνεχίσουν να παίζουν τόσα καλά, θα έρθουν και οι βαθμοί. Στον αγώνα με τον Ερμή επανέρχεται ο Ντόλεζαλ, που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ