aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚάποιοι θα «φάνε πόρτα»

Κάποιοι θα «φάνε πόρτα»

Πολύ σύντομα ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον Εθνικό Άχνας. Τα δύο φιλικά που είναι προγραμματισμένα αυτή την εβδομάδα θα κρίνουν ουσιαστικά και το ποιοι δύο ξένοι παίκτες θα δουν την πόρτα εξόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στο ρόστερ της πέντε ξένους, ενώ στη δύναμη των μπλε βρίσκονται αυτή τη στιγμή επτά και είναι οι Ρώσοι Νικολάι Κιπιάνι και Αλεξάντερ Ντόβπνια, οι Βραζιλιάνοι Μπρούνο Αράμπαλ, Νόελ Φράνκα και Τζέφερσον Αλμέιδα και οι Γεωργιανοί Νίκα Κατσιαράβα και Γκιόργκι Ιλουρίντζε.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο Δασάκι. Ερωτηματικό αποτελούν οι τραυματίες Κατσιαράβα και Κιπιάνι, οι οποίοι κουβαλούν προβλήματα από την προετοιμασία στη Βουλγαρία. Το Σάββατο θα γίνει το φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας και πάλι στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ