aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΙβανάουσκας: «Τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ιβανάουσκας: «Τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας μπορεί να ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος με βάση την εξέλιξη του ματς και με την ισοπαλία. Ο Λιθουανός τεχνικός του Εθνικού είδε την ομάδα του να μη δημιουργεί πολλές φάσεις, κάτι που έχει καιρό να παρατηρηθεί.

Διέκρινε και κούραση, δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τόσο τη βαριά ήττα από την Ανόρθωση, όσο και τη μέτρια εμφάνιση με τη Σαλαμίνα. «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος. Για μας δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια. Θα κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», είπε ο προπονητής του Εθνικού.

Μπορεί ο στόχος της εξάδας να μην έχει επιτευχθεί, αλλά ο Εθνικός θέλει να τερματίσει στην 7η θέση. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσπεράσει τη Σαλαμίνα και τον Ερμή. Η επικείμενη αποστολή είναι δύσκολη αφού ο Άρης καίγεται για βαθμούς, αλλά υπάρχει πίστη για το διπλό μέσα στο Τσίρειο. Δεν υπολογίζεται ο Ενέσκου λόγω καρτών. Ερωτηματικό αποτελούν οι Κατσιαράβα, Αράμπαλ.

Σήμερα ο Εθνικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με ρωσική ομάδα. Ο Ιβανάουσκας αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους για να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ