aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΙβανάουσκας: «Αντιδράσαμε σωστά...»

Ιβανάουσκας: «Αντιδράσαμε σωστά…»

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη, και χαρακτήρισε δύσκολη την βδομάδα λόγω της ήττας από την Νέα Σαλαμίνα την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά του σχόλια, τα συλλυπητήρια μου για την Τσαπεοκοένσε είναι πάρα πολύ σκληρό που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν δύσκολη εβδομάδα γιατί όταν χάνεις παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό είναι δύσκολο από πλευράς ψυχολογίας. Αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί, σημαντικό είναι επίσης που η ομάδα αμύνθηκε σωστά και καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ. Η ομάδα του Άρη κέρδισε τους τελευταίους δύο αγώνες κάτι που τους είχε δώσει αυτοπεποίθηση ήταν σημαντικοί οι βαθμοί όπως πολύ σημαντικοί ήταν και οι τρεις βαθμοί για εμάς σήμερα, ελπίζουμε να πάρουμε βαθμούς και στον επόμενο αγώνα στην έδρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ