aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΊσως να μην κάνει μετεγγραφές ούτε το καλοκαίρι

Ίσως να μην κάνει μετεγγραφές ούτε το καλοκαίρι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Λόγω του εμπάργκο που έχει επιβληθεί στον Εθνικό από τη ΦΙΦΑ, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είναι στάσιμος. Ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας, Κίκης Φιλίππου, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να αποσυρθεί το εμπάργκο ένεκα Σίλας και ελπίζει ότι θα τα καταφέρει.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όμως, φαίνεται πολύ δύσκολο, οπότε ο Εθνικός δεν αποκλείεται να μην κάνει μετεγγραφές το καλοκαίρι. Θα μπορεί να ενισχυθεί μόνο με ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών. Θυμίζουμε ότι η ομάδα λόγω του εμπάργκο δεν έκανε μετεγγραφές ούτε τον Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ οι διακοπές για το Πάσχα τέλειωσαν για τους ποδοσφαιριστές και από χθες επέστρεψαν στο γήπεδο, πιάνοντας δουλειά ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα προλάβουν τον αγώνα οι Χατζηβασίλης και Πινσέλι που προέρχονται από τραυματισμό. Ο Στόιτσιεφ εξέτισε την ποινή του και είναι στη διάθεση του Ιβανάουσκας. Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου δεξιώθηκε τα μέλη της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ