aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΉρθε ο Παλαβαντισβίλι και περιμένει

Ήρθε ο Παλαβαντισβίλι και περιμένει

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι βρίσκεται από χθες στην Κύπρο και συμμετείχε για πρώτη φορά σε προπόνηση του Εθνικού. Εντούτοις, για να αποκτηθεί πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν δύο εμπόδια. Κατ’ αρχάς, να αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών που επιβλήθηκε λόγω της προσφυγής του πρώην παίκτη της ομάδας, Σίλας. Κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Δεύτερον, να αποχωρήσει κάποιος από τους πέντε ξένους από το ρόστερ. Ο Κατσιαράβα δεν φεύγει εκτός αν έρθει πρόταση στην οποίαν δεν θα μπορούν να αρνηθούν οι μπλε. Από εκεί και πέρα, μένουν οι Κιπιάνι, Αράμπαλ, Ιλουρίντζε και Ντόβπνια. Οι δύο τελευταίοι έχουν τις λιγότερες συμμετοχές από τους πέντε.

Από εκεί και πέρα, χθες ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Εθνικού οι Μπογκαντίνοφ, Σικάρσκι, Κρατσιούνοφ και Στόιτσιεφ, οι οποίοι πήραν άδεια για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην πατρίδα τους.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια στις 4 Ιανουαρίου (ΓΣΠ). Στο αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό, ο Λιθουανός προπονητής θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ