aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗλίας: «Δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να πάρω αποφάσεις»

Ηλίας: «Δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να πάρω αποφάσεις»

Απογοητευμένος με την ήττα (3-0) από τον Άρη στο Δασάκι αλλά κυρίως με την αντίδραση που δεν έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να απολογηθώ στον κόσμο για την σημερινή ήττα και γενικά για την εμφάνιση. Στα προηγούμενα παιχνίδι αν εξαιρέσω τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, είχαμε ευκαιρίες, είδαμε τους αντίπαλους στα μάτια. Γνωρίζουμε ψυχολογικά όταν δεν καταφέρνεις να πάρεις βαθμούς και είσαι τελευταίος είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα δεχθήκαμε τρία γκολ από το πουθενά. Με προβληματίζει πως δεν δείξαμε αντίδραση, λες και χάθηκε το παιχνίδι από το 0-1. Η ευθύνη είναι δικιά μου. Θα κάνω την αυτοκριτική μου, θα προσπαθήσω να βελτιώσω την ομάδα. Ο πρώτος και τελευταίος που έχει την ευθύνη είμαι εγώ. Πρέπει να δουλέψουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Απολογούμαι ξανά. Πρέπει να πάρω αποφάσεις και να βελτιώσω τα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ