aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗλίας: «12 τελικές και δεν βάλαμε δεύτερο γκολ, νιώθω στεναχώρια»

Ηλίας: «12 τελικές και δεν βάλαμε δεύτερο γκολ, νιώθω στεναχώρια»

Απογοητευμένος ήταν ο Ηλίας Χαραλάμπους στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Εθνικού με την Ανόρθωση, που βρήκε την ομάδα της Άχνας να χάνει με 2-1. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να έπαιρνε βαθμολογικό κέρδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για μας στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε ιδιαίτερη πίεση, βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να αλλάξουμε το σύστημα μας και νομίζω ότι από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα είχαμε το καλύτερο μας ημίχρονο. Από ότι ενημερώθηκα είχαμε 12 τελικές, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε δεύτερο γκολ και είναι κρίμα.

Νιώθω στεναχώρια για τα παιδιά, γιατί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια αλλά απογοητευμένος γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω ένα βαθμό. Χρειάζεται και λίγη τύχη και δεν την είχαμε καθόλου σήμερα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα έρθουν σύντομα τα καλά αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ