aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΙκανοποιημένος ο Ντόντσιτς

Ικανοποιημένος ο Ντόντσιτς

TOY ΝIKOY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρά την κούραση που κουβαλούν οι παίκτες λόγω των ψηλών εντάσεων στις προπονήσεις επί βουλγάρικου εδάφους, ο Εθνικός επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι της Ακατέμια Μπλάντεφ Σκοπίων με 3-0.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, κάτι που ασφαλώς ικανοποίησε τον Ντανίλο Ντόντσιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Μπάνσκο όπου προετοιμάζεται ο Εθνικός, δοκιμάζονται οι Ρώσοι Κιπιάνι (τραυματίας) και Ντόβπνια, οι Λετονοί Γιερμολάγιεφ (τραυματίας), Μπέρενφελτς και ο Κροάτης Ρόκατς.

Από εκεί και πέρα, ο Κατσιαράβα είδε δίχτυα σε άλλο ένα φιλικό. Πέτυχε άλλα δύο τέρματα ο Γεωργιανός επιθετικός και από νωρίς δείχνει ότι ο Εθνικός βρήκε τον γκολτζή που έψαχνε. Για πρώτη φορά είδε δίχτυα ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός Τζιέφερσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γεωργιανός Ιλουρίντζε υπέστη τράβηγμα στο φιλικό ενώ δεν αγωνίστηκε ο Πινσέλι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντόντσιτς χρησιμοποίησε τους Μυτίδη, Χάτζιαρο, Μπέρεφελτς, Ρόκατς, Κρατσιούνοφ, Αρέστη, Ενέσκου, Κυπριανού, Ιλουρίντζε, Πογιατζιή, Κατσιαράβα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χατζηβασίλης, Μουλαζίμης, Παπαγεωργίου, Τζιέφερσον, Φράνσα, Αράμπαλ, Ηλία, Κκονέ, Αναστάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ